Δημοσιεύθηκε στην Πώς σου ήρθε αυτό;

Η Πληρωμένη

Ο Γιώργος ήταν 24 χρονών ναυτικός. Σταματούσε σε πολλά λιμάνια όταν έκανε ταξίδια μα κάθε φορά που αποβιβαζόταν στην Ελλάδα εξαφανιζόταν για κάποιες ώρες… Όταν επέστρεφε είχε ένα τεράστιο χαμόγελο ευτυχίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του!

Οι συνάδελφοι και φίλοι του συνεχώς τον πειράζανε: “Καλά ρε φίλε, σε τόσα λιμάνια κατεβαίνουμε, εσύ γιατί μόνο εδώ κάνεις την δουλειά σου; Αφού έχουμε καταλάβει που πας, τι σου κάνει αυτή που δεν τα κάνουν αλλού;”! Εκείνος κάθε φορά απλά χαμογελούσε και δεν απαντούσε…

Κάποια στιγμή, ένας συνάδελφος του, ο Χρήστος, ήταν πολύ στεναχωρημένος κι απομονωμένος από όλους τους άλλους… Πήγε ο Γιώργος κοντά, του έδωσε ένα χαρτάκι με μια διεύθυνση πάνω και του είπε: “Πήγαινε εκεί. Είναι ακριβή αλλά δεν θα το μετανιώσεις!”. Του είπε τότε ο Χρήστος: “Ρε Γιώργο, δεν είναι αυτό που μου λείπει…”. “Άκουσέ με, πήγαινε…”, επέμεινε ο Γιώργος.

Δεν είχε άλλη λύση στο μυαλό του και σκέφτηκε πως θα ξεχνιόταν τουλάχιστον για λίγο… Πήγε, πλήρωσε όντως ακριβά, αλλά άξιζε!

Μπήκε μέσα, τον πήρε μία κοπέλα πολύ όμορφη με μια απίστευτη ζεστασιά στο πρόσωπό της, ξάπλωσαν στο κρεβάτι κι εκείνη απλά τον πήρε μια αγκαλιά. Ο Χρήστος δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί… Έκλαψε! Και όσο έκλαιγε, τόσο εκείνη τον έσφιγγε στην αγκαλιά της. Ώσπου, μετά από κάποια ώρα χαμογέλασε κι απλά αφέθηκε στην ζεστασιά…

Γυρνώντας πίσω στο καράβι πήγε στον Γιώργο και του είπε: “Ήταν όντως ακριβή αλλά πάντα έλεγα πως θα πλήρωνα όσα χρειαζόταν για μια τέτοια αγκαλιά… Τελικά, καμία άλλη δεν προσφέρει αυτό που εκείνη μου έδωσε έστω και για λίγες ώρες κι έστω με κάποια λεφτά! Σε ευχαριστώ φίλε μου…”!

Και κάπως έτσι η Άννα έγινε πλούσια… Από πληρωμένες αγκαλιές! Έδινε αυτό που σε πολλούς δεν είχαν δώσει ποτέ… Ζεστασιά!

3 σκέψεις σχετικά με το “Η Πληρωμένη

  1. Πολύ όμορφο. Ρεαλιστικό, ανθρώπινο και ζεστό. Επινόηση βγαλμένη μέσα από τη ζωή. Μπράβο.

      1. Εμείς ευχαριστούμε για την ομορφιά που μας χάρισες.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s